Kuka kirjoittaa ja miksi?

Blogin takaa löytyy ihan tavallinen 27-vuotias, yhden tytön äiti. Jolla on oppimisvaikeuksia (laaja skaala, johon palaan tarkemmin vähän myöhemmin.) sekä keskittymishäiriö. 
Koulu, työ ja perhe elämä ei ole koskaan ollut helppoa tai vaivatonta. On tehty paljon töitä onnistumisien eteen ja niitä on matkan varrella kerennytkin tulla, mutta myös epäonnistumisia on tullut, jotka on saanut uskoni horjumaan. " Onko tämä sittenkään se mun juttu, teenkö turhaa työtä, olisko helpompi vaan olla tekemättä mitään? - fiiliksiä. 

Olen aikaisemminkin kirjoittanut blogia, äitiydestä ja vauva-arjesta, kun sain lapsen vuonna 2014. Mammabloggaaminen ei ole enää ajankohtainen. Olen pitkään miettinyt uskallanko aloittaa blogin kirjoittamisen aiheesta: oppimisvaikeudet. Nykypäivä on aika raakaa, koska anonyymit voivat suoltaa todella loukkaavia kommentteja. 
Usein mammablogia kirjottaessa sain viestejä siitä, kuinka lukihäiriöisen ei pitäisi kirjottaa blogia. Ymmärrän pointin, että tekstin lukeminen voi olla hippasen haastavaa, mutta mä myös kehityin kirjottamisesaa paljon, joka oli blogin ansiota. Mulla oli tukena "blogikolleegat" ja ystävät, jotka mua auttoi näkemään enemmän ja enemmän kirjotusvirheitä. Edelleenkään kirjotusvirheet eivät ole poistunut teksteistäni, täällä niitä on ja paljon. 

Kirjoitin esittely tekstin, joka kuuluu näin:       " Oppimisvaikeuksista huolimatta, voit olla sitä mitä haluat olla. Oppimisvaikeudet eivät tarkoita sitä, ettetkö voisi haaveilla ja toteuttaa unelmiasi. Toivon, että tekstini herättävät sinussa myös halun tehdä asioita mistä olet unelmoinut, mutta et välttämättä ole saanut tarpeeksi kannustusta tai itseluottamusta toteuttaa niitä. Blogin tarkoituksena on tuoda vertaistukea niille, jotka sitä tarvitsevat.  Blogin takaa löytyy 27-vuotias äiti kohta koulun aloittavalle tytölle. Huonosta koulumenestyksestä kärsivä, jota on varjostanut oppimisvaikeudet, keskittymishäiriö, mutta silti minusta tuli isona yrittäjä. Tervetuloa! " 

Tulen käymään blogissani, koulu, työ historiaa, miten kaikki tämä on vaikuttanut mihinkin, mitä tunteita olen tuntenut ja kokenut. 

Miksi aloitin aikuisiällä ADHD-lääkityksen. Miten lääke on vaikuttanut keskittymiseeni. 

Miten perhe elämä on sujunut ja mikä siinä mietityttää. Mm. Lapseni on kohta aloittamassa koulun ja oma osaaminen/keskittyminen on aika minimaalista. 

Kaiken tämän jälkeen lähin yrittäjäksi, hulluko olen? - Ehkä, mutta ei voi voittaa yrittämättä. 

Kaikesta tästä voi lukea blogistani. 

Tervetuloa ja toivottavasti tulet saamaan jotain irti, ainakin sen, että et ole yksin vaikka se siltä välillä tuntuukin. 

Kommentit

Suositut tekstit